Chaos

Morgen is het een ‘grote dag’..  we hebben namelijk een afspraak met de notaris over de EOT.  En ik ga eraan kapot.  De druk dat dat met zich meebrengt kan ik niet verwoorden. We zijn al ruim een maand aan het onderhandelen .. met gesprekken elke 2/3 dagen en we komen eigenlijk niet dichter bij elkaar. Het zit in een impasse, en telkens ik nog maar denk dat ik er dringend werk van moet maken, breekt het angstzweet mij uit. Ik ben er niet klaar voor.. het laatste gesprek vorige week gaf aan dat een compromis lang nog niet in zicht is. Oh man, ik wil deze miserie dicht doen, ik wil stoppen, ik wil er vanaf !

De tegenpartij weet natuurlijk dat ik het achter de rug wil hebben, en maakt daar handig gebruik van om de druk nog wat te verhogen.

Of die druk nu echt is, of ik ze alleen maar voel, wil ik in het midden laten, maar wat er zich nu in mijn hoofd afspeelt.. dat wil je niet weten. De gedachten razen tegen 1000 km per uur door. Laat ik je even meenemen.

img-20171008-wa0002-2099142911.jpg

10.15u oh lap.. daarnet was het nog 8 u .. overslapen dus .. geen hondenles. laat me dan maar meteen gaan joggen. oh wacht… verse lakens.. ik hou van naar lente geurende lakens.  Doet me denken aan dat filmpje van Frieda over haar guilty pleasure.. oh Frieda Van Wijck .. ik ben ne fan.. die rare trappen in leuven, herinner ik me ook nog ..  zijn er eigenlijk mensen die geen fan van Frieda zijn ? Er kan vast nog wel wat meer in dat wasmachine… wat hemden van de zoon, oh en misschien nog wat ondergoed van de dochter. Oh mijn sport-BH waar is die..

oh zalige zon, misschien moet ik het kippenhok schoonmaken ? en zou het al tijd zijn om groenten plantjes te kopen ? ohja het haar van mijn benen scheren, dat moet ik definitely ook doen, en de was vouwen die al zolang op de strijkplank lig..  lap.. Nu gaan dat toch 2 machines worden, en eigenlijk … hangt er nog was in de garage .. die komt eigenlijk nog bij die te vouwen stapel. en dju hé.. die wasmand vol met proper goed hebben de kids ook nog niet weg gezet. en damn.. nu dat je het zegt.. heb ik hier 2 lichte machines gewassen en ik had me eigenlijk zo voorgenomen dat de donkere was dit weekend aan de beurt was.

Al lopende, oh ik moet die muziek stoppen, ik moet die vogeltjes kunnen horen.. wat een prachtige dag is het wel niet.. ik heb echt alles om gelukkig te zijn ! Hopelijk zitten de kids niet binnen vast in dat piepklein appartementje.. allez stoemmen hond, volgt nu toch eens.. die moet ook nog een nieuwe afspraak voor vaccinatie. oh mannekes hoe ga ik toch alles kunnen betalen ..  oh ik heb geen boodschappen gedaan.. sebiet nog rap als ik thuiskom misschien .. de aardappelen zijn op, wat gaan we eten vanmiddag ? ben eens benieuwd wanneer de kids gaan thuis zijn.. 19 u was gezegnd .. oh een lijstje van wat er in de diepvries zit, dat heb ik nodig.  En de DVD’s/CD schijf opruimen, dat kan ik ook nog doen.  Die kast daarnaast ook trouwens, die met de foto’s..  en die kapotte schuif.. en dat gevallen gordijn, dat zou toch ook goe zijn als dat terug omhoog hangt, ik erger me daar zo aan.

yoga.. ik ga moeten yoga doen sebiet. het belooft een prachtige dag te worden maar mijn hersenen kunnen niet stoppen, hoe ga ik hier in godsnaam ooit van kunnen genieten ?

allez nu is het al 12u30.. die boodschappen kan ik wel op mijn buik schrijven, rap die was omhoog buiten, dju het is koud.. komaan eerst die douche .. ik moet een douche.. en mijn benen scheren .. en dan eten koken… oke.. focus liesbeth focus.. wat moet er nu echt ?

35uur zalig lenteweer zonder kids.. hier moet je toch van genieten.. allez .. wat geeft er nu het meeste plezier.. sebiet even in de zon gaan zitten met een tas koffie .. dat moet ik ! Allez waarom is kiezen toch altijd zo moeilijk ? Zou ik ne boek kunnen lezen, zou ik daar mijn gedachten kunnen bijhouden? Is dat dat lente weer dat me zo .. ik moet vanalles doen maakt ?

13u 20.. ik sta nat, volledig naakt en hongerig in de badkamer als de dochter belt:

MAMA mogen we alsjeblief vroeger naar huis?

moja men kind. kom maar, ik versta het

 

 

 

 

 

 

4 reacties op ‘Chaos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.