Woordeloze Woensdag

tas

Allez.. echt woordeloos kan ik het precies toch niet.

Mijn favoriete thee-tas viel stuk..  pardon, werd spectaculair door mij van een heel hoge strijkplank gekatapulteerd, inclusief kokend water, de stukken vlogen 3 meter ver. De hond zocht ogenblikkelijk de grote stukken uit om erop te kauwen. De kids lagen al in bed, en ik bevond me tussen een stapel papieren van 11 jaar oud .. op zoek naar de verkoop akte van ons huis.

Bleiten .. ik zeg het u ..

ni zo zeer omdat het een 1 euro kringloop vondst was , die ontzettend goed in de hand lag, eerder een soort van ontlading geloof ik .. van de zondag avondse stress

De zoon deed me deze kado van op de foto..

ik geef ze virtueel aan :

http://www.perfectdayforapicnic.be/uncategorized/er-zijn-geen-hokjes-in-mijn-hoofd/

http://prinsesopdekikkererwt.wordpress.com/2018/02/21/waar-was-ik-gebleven/

volgens mij kunnen zij ze ook gebruiken !!

 

 

 

4 reacties op ‘Woordeloze Woensdag

  1. Er zijn van die momenten in het leven waar je liever de stekker zou uittrekken. En toch, ik ben er echt van overtuigd, kan het ineens kantelen. Wordt alles weer de moeite waard, kun je genieten van het kleinste dat op je pad verschijnt. Even doorbijten het is de moeite !!!

    • Ik denk ondertussen gemiddeld zo’n 10 keer per dag “I’m back!” .. ik sta er terug.. het is ne goeien dag.. oh zie.. zo mooi .. vanaf nu kan het alleen maar beter gaan . alleen is het natuurlijk niet één kantelpunt .. waarop het magischer wijze allemaal goed komt. Het is eerder een kwestie van één keer meer opstaan dan te vallen .. maar nu ik blog.. gaat het wel al beter.. bedankt voor je berichtjes pannekoek.. ze doen me deugd! !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.